KOLOMBUSZ /Кодумб


Ukrán fajta. Nemesítő A.B. Burdakov. Szülők: Kesza-1 x Sztrasinszkij. Érési idő: 110-115 nap. Erős növekedésű. Fürt: 700-800 gr. kúpos közepesen laza. Bogyó: 34 x 30 mm. 18-20 gr. piros-lila, kissé ropogós, harmonikus ízű. Cukor: 17-18 %, sav: 6-7 gr./l. Metszés 6-8 rügyre. Betegség ellenállás átlag felett. Fagy:-23 C°.

Forrás:https://agro-market.net/catalog/item/vinograd_kolumb_krupnaya_myasistaya_yagoda_grozd_vesom_700_1500_gr_ranniy_srok_sozrevaniya/https://http://vinogradinka.by/sort-kolumb/

https://vinogradinka.by/sort-kolumb/

Foto: nem saját kép                                   Termesztési tapasztalatok: tesztelés alatt

Kolumbusz

Kolombusz